Kryssningar

Tallink Silja

Saco och samtliga 22 medlemsförbund omfattas av avtalet med Tallink Silja.

Avtalet gäller för grupp och konferens samt affärsresande och ger er 15% rabatt på ordinarie pris. Vid bokning vänligen uppge ert avtalsnummer 9833.

Bokningsinstruktioner.
Bokning kan göras via telefon på 08-22 08 30. Eller via e-post : meetings.swe@tallinksilja.com

CLUB ONE
Alla anställda på SACO erbjuds kostnadsfritt medlemskap i Tallink Silja ABs stamgästprogram Club One. Ansök om ett kostnadsfritt medlemskap på http://www.tallinksilja.com/sv/web/se/company

Som medlem i Club One erbjuds du fantastiska förmåner, både i land och till havs. Läs mer om fördelarna med Club One på http://www.tallinksilja.com/sv/web/se/club-one

Viking Line

Du som är medlem i Saco-förbundet Trafik & Järnväg, TJ får rabatterade priser på kryssningar med Viking Line, via Sacos avtal med rederiet.

Viking Line är ett nordiskt företag som länkar samman länderna runt Östersjön genom att bedriva passagerar- och frakttrafik. Du kan till exempel åka på en dygnskryssning till Åland eller till Åbo i Finland från Stockholm, på en helgkryssning till Helsingfors i Finland eller på en dagstur i Stockholms skärgård. Företaget prioriterar dessutom närodlade, ekologiska samt Fairtrade-märkta råvaror i restaurangerna ombord på de olika fartygen.

Du får 20 procents rabatt på konferenspaket och 10 procents rabatt på reguljärresor. Du får också erbjudande på billigare privatresor och gruppresor.

Aktuella erbjudanden hittar du här. (www.vikingline.se/skonf2)  Ange bokningskoden SKONF2 för att boka en resa med övernattning, och SKONF för att boka en dagstur. Ange också att du vill boka enligt Saco-avtalet. Bokning sker lättast genom att ringa 08 452 40 40 (öppet måndag–fredag 09.00–17.00).