Har du fått brev från Folksam?

Medlemsförsäkring i Folksam – Har du fått brev?

Strax före julhelgerna fick ett stort antal medlemmar i Trafik & Järnväg brev från Folksam i vilket meddelades att mottagaren inte längre var medlem i SRAT och att gruppförsäkringarna avslutades. Detta var fel, och efter att TJs kansli kontaktat Folksam lovade man att felet skulle rättas till samt konstaterades att ansvaret för felet i sin helhet berodde på Folksam.

Information om detta skulle skickas ut av Folksam efter nyår, men ännu har detta inte skett utan fler brev med felaktig information har istället skickats ut.

Vi vill härmed meddela att era försäkringar inte upphört att gälla samt att ni inte upphört att vara medlemmar i vare sig Trafik & Järnväg eller SRAT.

Vi har gjort en sammanställning av frågor och svar angående det som hänt i denna fråga, läs mer under länken nedan. Självklart kan du också ringa oss om du har kvarstående frågor eller behöver ytterligare hjälp.

Vår ambition är alltid att göra vårt allra bästa för dig som medlem. I den här situationen kan vi just nu inte göra mycket mer än att erbjuda våra uppriktiga ursäkter och beklaga att du drabbats av detta.

Frågor & Svar >>

Fredrik Damm
Ombudsman

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *