Vill du vara med och påverka förhållandena på din arbetsplats?

Att vara förtroendevald ger möjligheter att påverka den egna arbetsplatsen. Det är också utvecklande och meriterande för dig som person. Som förtroendevald blir du länken mellan din arbetsgivare och TJ-medlemmarna på din arbetsplats.

Saco har tagit fram en introduktionsfilm för den som vill bli eller är ny i rollen som förtroendevald Se film

Vet du att det finns en TJ-förening på din arbetsplats tycker jag du ska kontakta de som sitter i styrelsen och berätta att du gärna vill bidra. Det kommer att uppskattas. Finns det ännu inte någon TJ-förening men väl TJ-medlemmar på din arbetsplats, så kan du kontakta oss på kansliet för att få hjälp att komma igång med den lokala fackliga verksamheten.

Björn Karlsson
förbundsdirektör

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *