Sju tips för en bättre ekonomi – Danske Bank

Så många som var 20:e TJ-medlem har nappat på Danske Banks erbjudande om att bli kund och få möjlighet till bostadslån till mycket konkurrenskraftiga villkor.
Banken tipsar nedan alla om hur man tar nya tag i sin privatekonomi? Den här tiden av året är ett bra tillfälle att se över sina utgifter och skapa nya möjligheter för framtiden. Danske Bank ger dig som TJ-medlem rabatt på bolåneräntan – och sju handfasta tips för en bättre ekonomi. Hur mycket kan du spara?

Läs mer här:
Information från Danske Bank

Via den länken kan du klicka dig vidare direkt till Danske Banks TJ-sidor där du kan läsa hur du ska göra för att ta del av bankens erbjudande.

Inom kort kommer vi att gå ut med ett särskilt företagarerbjudande från Danske Bank (till dig som driver enskild verksamhet antingen som en bisyssla eller som ”din egen”). Håll ögonen öppna den närmaste tiden!

Björn Karlsson
förbundsdirektör

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *