Flyttlasset går denna vecka

Som jag skrev i föregående nummer av TJ-Aktuellt flyttar nu TJs kansli till nya lokaler. Vår nya besöksadress är: Malmskillnadsgatan 48, 5 tr, 111 57 STOCKHOLM.

Vår nya postdress är: Saco-förbundet Trafik och Järnväg, Box 1419, 111 84 STOCKHOLM.Alla oss på kansliet når du i första hand via vår e-post (eller de mobiltelefonnummer som finns på vår hemsida www.tj.nu). Vårt växelnummer kommer även fortsättningsvis att vara 08-14 29 65.

Rent fysiskt flyttar vi morgon tisdag (19/12) och under den dagen kan vi vara svåra att nå. I övrigt finns vi i tjänst under hela veckan före jul. Någon/några av oss tjänstgör även under mellandagarna och nås via växelnumret enligt ovan.

Det är vår förhoppning att vi väldigt snabbt kommer att kunna återupprätta hela vår IT-miljö och exempelvis kan läsa och svara på mail. Vi ber om ert överseende för det fall att vi under de första dagarna efter flytten inte svarar på mail/telefonsamtal med den snabbhet vi normalt har som ambition.

Vi på kansliet önskar alla er medlemmar
En riktigt God Jul och ett Gott Nytt År

Björn Karlsson
förbundsdirektör

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *