Kansliet flyttar (& ev framtida ”fusion”)

Under den sista veckan före julhelgen inleder vi flytt av vårt kansli, från nuvarande lokaler i Gamla stan till Malmskillnadsgatan 48, 5 tr, Stockholm. Flytten innebär att vi samlokaliserar med SRAT, som liksom TJ är ett Saco-förbund. Genom flytten pressar vi våra hyreskostnader ytterligare samtidigt som vi fortsätter i centrala lokaler lätta att nå för medlemmar och andra som vill besöka oss.

Som medlem kommer du även under flyttdagarna att kunna nå oss via de mobiltele-fonnummer som finns på vår hemsida www.tj.nu. Vi återkommer med fullständiga uppgifter om ny postadress, växeltelefonnummer e t c.

Senare under våren kommer TJs kongress (10-11/4) att ta ställning till frågan om ett mer fördjupat samarbete med SRAT. Min personliga uppfattning är att både TJs funktionärer men framförallt att ni medlemmar skulle ha mycket att vinna på att TJ går in som självständig medlemsorganisation i SRAT. Vi skulle bevara den goda TJ-andan samtidigt som vi på olika vis skulle bli en mer slagkraftig aktör.

Björn Karlsson
förbundsdirektör

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *